2 Kasım 2010 Salı

Tasli Aksesuarli Gelin Basi Yapimi

Taşlı Aksesuar İle Yapılmış Türbanlı Gelin Başı

Tasarımcımız Esra hanım gelinimiz için çok şık bir model yapmış...Sedef renkli gelinliğimizin üzerine yine sedef renginde tek renk saten eşarp kullanmıştır. Gelinimizin yüzüne gelecek şekilde iğnelenmiştir.




7 yorum:

  1. selamlar..benim düğünüm var esarp modeli arıyordum bunu görünce çok beğendim.gördüğüm gümden beri arıyorum ama bulamadım. bu aksesuardan nerede bulabılırım lüften yardımcı olun çok çok çok tesekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba....Modelimizi beğenmenize sevindim. Aksesuarın aynısını bulmakta zorlanabilirsiniz, malum düğün sezonuda olmadığı için satıcıların elinde çeşitler azaldı, ama bi benzeri bulmaya çalışın. Genelde takı, toka, satan bujitericilerde yada kuaöfer malzemesi satan toptancılarda oluyor, Hangi ilde olduğunuzu yazmamışsınız, ama çevrenize bir sorun inş bulursunuz, Sevgilerle.....

    YanıtlaSil
  3. merhaba konya akşehirden yazıyorum cevabınız için çok teşekkür ederim.. buralarda bulamadım malesef.. :(

    YanıtlaSil
  4. Sizin adınıza üzüldüm, büyük şehirlerde yaşıyan tanıdıklarınz varsa onlardan bakmaları için rica edebilirsiniz... Başka bir çözüm yolu bulmak ümidiyle :))

    YanıtlaSil
  5. merhabalar.. bu sefer mutluyum bulduk aksesuarı çok teşekkür ediyoruz sizlere.. istanbul'dan eminönü'nde küçücük bi dükkanda bulundu aldık..dün elime ulastı.. size nasıl teşekkür etsem bilemedım.. iyi ki varsınız..

    YanıtlaSil
  6. Mutlu olmanıza sevindim, Allah daim etsin :))
    Bizler sizler için araştırıp yayınlıyoruz, görevimiz,asıl biz teşekkür ederiz.Bizi takip etmeye devam edin...İzleyiciler kısmından kayıt yaptırabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. iyi gunler aynı aksesuarlardan bende çok aradım ama çevremde bulamıyorum istanbuldan getirtmek istiyorum eminönündeki hangi dükkandan bulduğunuzu öğrenebilir miyim? benim düğünümede bir ay var lütfen yardım edin.

    YanıtlaSil